Prograf & magnesium

Prograf har sjunkit ännu mer, så ska testa med att öka med 0,5mg morgon. Så nu tar jag 4,5mg morg och 4mg kväll. Den pendlar verkligen upp och ner. Lever sitt eget lilla liv.

För övrigt så hoppas jag att magnesium blir bättre och bättre, tar 4tabl om dagen nu. Från början var det tänkt att jag skulle ta 2, men eftersom den har varit så pass låg så fick jag öka till 4. Den ligger på 0,69 nu i alla fall … men ska vara minst 0,7. Men det får duga! Kanske är den ännu bättre nu på torsdag. Det visar sig. 

(Magnesium är bra för: Benstommen, behövs för kalksättningen och proteinsyntesen, muskel- samt nervfunktionaliteten, cellernas funktion, leverns funktion, immunförsvaret, hormonsystemet och matsmältningen, motverka cancer. Behövs för omsättningen av kalcium, produktionen av ett flertal enzymer och proteinsyntesen. Symptom vid brist Symtom kan vara: huvudvärk (migrän), muskelsvaghet, kramper, matsmältningsproblem, hämmad tillväxt, nervproblem, beteendestörningar, störningar i hjärtfunktionen, hjärtklappning, trötthet, irritation, sömnproblem (vakna ofta och för tidigt), dålig aptit och för högt blodtryck, kramp i benen, tics, diabetes. Källa: wikipedia).

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>