Muskler & kortison

Egentligen så borde jag inte kunna bygga så mycket muskler som jag gör. Visst, har alltid haft lätt att bli ”bred” osv. Men nu säger det bara poff. Okej, jag tränar ofta … tufft och ganska mycket. Men, har bara gjort det under några veckors tid, eller okej kanske 1  månad nu. Min läkare tycker det är väldigt fascinerande att detta är möjligt. Men som sagt, märker att jag lägger på mig vätska mer och mer. Har jag nämnt att jag längtar tills min kortison dos kommer minska? Har även gått upp 2 kilo. Inte okej. Men, jag vet … från tidigare erfarenheter att jag kommer må bättre och se bättre ut så fort de minskar kortisonet. Tur det. Annars skulle man lätt bli lite deppig.

När man äter kortison så är det normalt sätt väldigt svårt att bygga muskler. Jag känner inte längre av det extrema sockersuget som jag kände i början, och inte heller  sömnsvårigheterna eller att jag är som ett duracell batteri. Nu kan jag vila … om jag vill. Kan också koncentrera mig på saker och ting. I början var det riktigt jobbigt, näst intill omöjligt faktiskt.

Börjar iaf äntligen se & känna lite skillnad. Även på min ben & ass. Känner mig mycket starkare. Orkar mycket mer! 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>