Livsviktigt …

www.livsviktigt.se OM DU  BEHÖVER ETT NYTT ORGAN FÖR ATT INTE DÖ, OCH KAN TA EMOT, SKA DU VÄL OCKSÅ VARA VILLIG ATT GE?! Berätta för dina anhöriga eller anmäl dig på livsviktigt.se .
” I Sverige kan man idag leva ett helt liv utan att någonsin stöta på frågan om organdonation (OD). Och enligt Socialstyrelsens senaste rapporter känner var tredje svensk inte till hur man tar ställning till frågan. Samtidigt har vi idag en brist på organ och situationen blir inte bättre.

”Under det första halvåret 2012 stod drygt 800 personer på väntelista, samtidigt som det genomfördes färre transplantationer jämfört med föregående år”.

”2011 dog 27 personer på väntelistan för ett nytt organ”.  Källa: merorgandonation. 

JAG SKULLE INTE SITTA HÄR IDAG OM DET INTE VAR FÖR MIN ÄNGEL, MIN DONATOR. VARS FAMILJ BEHÖVDE TA DET SVÅRA BESLUTET MEN SÅ TACKSAM JAG ÄR FÖR DERAS FANTASTISKA GÅVA OCH VAL. Jag är inte den enda som lever vidare tack vare min donator. 

01

birthday girl

556215_10152164667396686_217248074_n02

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>